PVC-vävplast som täcker det mesta

Med presenning gjord av PVC-vävplast, täcker vi de flesta behov. Vår moderna och ändamålsenliga maskinpark, tillsammans med vår erfarna personal, möjliggör tillverkning av både mindre och större presenningslösningar – från planering och design till slutproduktion.

Vi har även en webbshop där du kan beställa t.ex. Olika tillbehör och vägg- och industrilösningar i standardstorlekar.

PVC-PRODUKTER

Våra material är grundligt testade och alla Trikatex-produkter är tillförlitliga och trygga med lång livslängd. Hos oss får du både produkter och service av högsta kvalitet! Vi kan erbjuda dig ett stort urval av påbyggnationer gjorda av säkert och slitstarkt material. Till vårt förfogande har vi bland annat en av Nordens största skärmaskiner.

Vi levererar skräddarsydda kapell, sidor och tak till lastbilar och släpvagnar men också produkter och tjänster till båtindustrin, såsom presenningar samt erbjuder tillskärningstjänster. Till storindustrin har vi genom åren levererat PVC-produkter såsom bälgar, lätta skiljeväggar, presenningar och draperier. Av PVC-plast tillverkar vi specialprodukter i form av bland annat vändbojar, bilgarage, isolerade tak och tält.

Vår datorstyrda tillskärning och moderna svetslinje garanterar högsta passform och hållbarhet. Vi står även till tjänst med montering och service av våra produkter. Kontakta oss, tillsammans hittar vi en vettig presenningslösning för era behov!

REFERENSER