Trikatex Oy - Räätälöityjen peiteratkaisujen ammattilainen.

Trikatex Oy on toiminut Kokkolassa jo yli 25 vuotta.

Vuosien aikana olemme onnistuneet hankkimaan laajaa kokemusta ja tietämystä PVC tuotteiden valmistuksesta kaupallisille yrityksille yksityisille asiakkaille. Periaatteenamme on tarjota korkealaatuisia tuotteita jotka ovat pitkän ja huolellisen kehitystyön tulos.

Materiaalimme ovat perusteellisesti testattu luomaan tarvitsemanne luotettavuuden, turvallisuuden ja pitkän eliniän sekä meidän omistautuneella asiakaspalvelulla. Olemme varmoja, että voimme aina toimittaa korkealaatuista palvelua asiakaskunnallemme.

Toimitamme räätälöityjä kuomuja, sivuja ja peitteitä kuorma autoihin ja perävaunuihin.

Valmistamme myös PVC-muovista erikoistuotteita, kuten esimeriksi poijuja, autotalleja, eristekattoja, halleja, telttoja, öljypuomeja, jne..

Toimitamme myös tuotteita ja palveluita esimerkiksi veneteollisuuteen.

Pystymme digitalisoimalla mallit, leikkaamaan kangas-, muovi- ja lasikuitutuotteita. Käytössämme on yksi Pohjoismaiden suurimmasta leikkuukoneista (3000x3000mm) Lectra 2500 leikkuupäällä.

Suurteollisuuteen olemme vuosien mittaan toimittaneet PVC-valmistettuja paljeita, kevyitä väliseiniä, oviverhoja sekä suojapeitteitä ja -verhoja.

Asiakkaamme edustavat monia eri aloja koko Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Toimitamme tuotteita mm. teollisuuteen, kuljetusalalle, veneteollisuuteen sekä rakennusalalle.

Teemme korjauksia sekä muutostöitä vahingoittuneisiin suojapeitteisiin nopeasti, jotta asiakkaamme seisonta-aika on mahdollisimman lyhyt.

Nautor