Trikatex täcker det mesta!

Med presenning gjord av PVC-vävplast, täcker vi de flesta behov. Vår moderna och ändamålsenliga maskinpark, tillsammans med vår erfarna personal, möjliggör tillverkning av både mindre och större presenningslösningar.

Våra material är grundligt testade. Trikatex-produkter är tillförlitliga, trygga och har lång livslängd. Hos oss får du både produkter och service av hög kvalitet! Skräddarsydda kapell, sidor och tak till lastbilar och släpvagnar är vår specialitet. Vi kan erbjuda dig ett stort urval av påbyggnationer gjorda av säkert och slitstarkt material. Vi använder en av Nordens största skärmaskiner (3000 x 3000 mm) med Lectra 2500 skärhuvud. Vi levererar också produkter och tjänster till båtindustrin, t.ex. presenningar och tillskärningstjänster. Till storindustrin har vi genom åren levererat PVC-produkter ss. bälgar, lätta skiljeväggar, presenningar och draperier. Av PVC-plast tillverkar vi också specialprodukter ss. vändbojar, bilgarage, isolerade tak och tält.

Vi delar in våra produkter och tjänster i följande grupper:

Vår datorstyrda tillskärning och moderna svetslinje garanterar högsta passform och hållbarhet. Vi står även till tjänst med montering och service av våra produkter.

Kontakta oss, tillsammans hittar vi en vettig presenningslösning för era behov.
 

Presenningsdörrar och avskiljare

Under produktnamnet Trikadoor tillverkar vi dörrar, skärmar, draperier och rumsindelare av PVC-plastfilm. Vi har även egna produkter ss. svetskärmar och lyftdörrar. Förutom själva plastfilmsdelen leverear vi även alla beslag och mekanismer. Vi lagerför produkter i standardutförande, men vi tillverkar även helt enligt kundens specifikationer.

Läs mer

Kontakta oss

Informationen används endast för att svara på meddelandet