Ab Trikatex Oy - Proffs inom skräddarsydda påbyggnader och presenningslösningar.

Trikatex har tillverkat PVC-produkter i Karleby i över 25 år.

Under dessa år har vi hunnit skaffa oss bred erfarenhet och kunskap om tillverkning av PVC-produkter till företag och privata kunder. Vår filosofi är att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är välbeprövade genom långvarig och noggrann produktutveckling.

Våra material är grundligt testade. Trikatex-produkter är tillförlitliga, trygga och har lång livslängd. Hos oss får du både produkter och service av hög kvalitet!

Skräddarsydda kapell, sidor och tak till lastbilar och släpvagnar är vår specialitet.

Vi kan erbjuda dig ett stort urval av påbyggnationer gjorda av säkert och slitstarkt material.

Vi levererar också produkter och tjänster till båtindustrin, t.ex. båtkapell, presenningar och vintertäckning. Genom att digitalisera modeller kan vi skära tyg-, plast- och glasfiberprodukter. Vi använder en av Nordens största skärmaskin (3000x3000mm) med Lectra 2500 skärhuvud.

Till storindustrin har vi genom åren levererat PVC-produkter som t.ex. bälgar, lätta skiljeväggar, presenningar och draperier.

Av PVC-plast tillverkar vi också specialprodukter som t.ex. vändbojar, bilgarage, isolerade tak, hallar, tält och oljebommar.

Reparationer och modifieringar på skadade presenningar utför vi snabbt och smidigt, allt för att minimera ståtiden för kunden.

Nautor