Trikatex peittää melkein mitä tahansa!

Nykyaikaiset ja tehokkaat koneemme sekä kokenut henkilökuntamme varmistavat niin pienet kuin suuremmatkin peiteratkaisut.

Materiaalimme ovat perusteellisesti testattuja. Trikatex-tuotteet ovat luotettavia, turvallisia ja pitkäikäisiä. Meiltä saat sekä korkealaatuiset tuotteet että korkealaatuisen palvelun! Erikoisuuksiamme ovat räätälöidyt peitteet, sivut ja katot kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Voimme tarjota suuren valikoiman turvallisista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja kuomuja. Apunamme on yksi Pohjolan suurimmista leikkuukoneista (3000 x 3000 mm), jossa on Lectra 2500 –leikkuupää. Toimitamme tuotteita ja palveluita kuten veneiden päällisiä ja suojapeitteitä myös veneteollisuuteen. Suurteollisuuteen olemme vuosien kuluessa toimittaneet PVC-tuotteita kuten palkeita, kevyitä väliseiniä, suojapeitteitä ja suojaverhoja. Valmistamme PVC-muovista myös erikoistuotteita kuten kääntöpoijuja, autotalleja, eristettyjä kattoja ja telttoja.

Tuotteemme ja palvelumme koostuvat seuraavista:

Tietokoneohjattu leikkuu ja nykyaikainen hitsauslinja takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden ja kestävyyden. Voimme myös asentaa tuotteet ja huoltaa ne. 
Ota yhteyttä! Yhdessä löydämme järkevän peiteratkaisun juuri teidän tarpeisiinne. 

Oviverhot ja tilanjakajat

Valmistamme PVC-muovikalvosta ovia, suojia ja verhoja sekä tilanjakajia tuotemerkillä Trikadoor. Meillä on myös omia tuotteita kuten hitsaussuojukset ja nosto-ovet. Muovikalvo-osan lisäksi toimitamme myös kaikki tarvittavat helat ja mekanismit. Standardimittaisia tuotteita on varastossa, mutta valmistamme tuotteita myös täysin asiakkaan mittojen mukaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Lomakkeen kautta annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin lähetettyyn viestiin vastaamiseen